Guláš a´la Esterházy

By | 14. novembra 2017
Klasický guláš z hovädzieho mäsa na pánsky spôsob 😉

Prísady: Hovädzie mäso, mletá paprika sladká i pálivá, tymián, cesnak, cibuľa, bobkový list, mrkva, zeler, petržlen, kyslá smotana.

Čas prípravy: 2 hod.

Príprava: Guláš podľa grófa Esterházyho pripravujeme klasickým spôsobom – navyše okoreníme len  tymiánom a bobkovým listom. Patrí sem aj na hrubšie prúžky nakrájaná mrkva, petržlen a zeler. Tesne pred dokončením pridáme kyslú smotanu, odstavíme z ohňa, necháme guláš oddýchnuť a môžeme si nechať šmakovať.

Zdieľajte...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *